Over ons

Coops Plastics en kunststoffen

Flexibel, betrouwbaar, klantgericht, snelle service: woorden die wij vaak horen als wij onze klanten vragen waarom ze voor Coops blijven kiezen. Mooie woorden waar we best trots op zijn. Waar we vooral trots op zijn is dát ze blijven. Jarenlang. Persoonlijk contact blijkt hierin onze grootste kwaliteit. Een belangrijke reden van de continue groei die wij de afgelopen jaren hebben mogen meemaken. Naast onze doordachte service werken wij alleen met ISO gecertificeerde leveranciers. Zo bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit in kunststof platen.

Moderne faciliteiten

Wij zijn continue in beweging en investeren regelmatig in nieuwe zaagapparatuur. Daarnaast blijven we logistieke oplossingen ontwikkelen die ons in staat stellen nog sneller te kunnen leveren. Op elke plek in het productieproces werken vakbekwame mensen. Mensen waar onze aandacht naar uit blijft gaan, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen in de meest prettige werkomgeving kan functioneren. Zo werken wij op alle gebied aan de meest effectieve en efficiënte werkwijze.

Meer weten over ons productieproces en de mogelijkheden die wij bieden? Klikt u dan op de volgende link  https://vimeo.com/187710428 of Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.