Service

Hulp, advies en uitvoering

Onze relatie met u is ons dierbaar. Het stelt ons in staat om door te groeien. Onze aandacht blijft daarom uitgaan naar het scherper stellen van onze dienstverlening. Wij voelen ons betrokken bij uw succes en zien een opdracht als het aangaan van een partnerschap en zoeken daarom altijd naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

Logistiek uitgebreid tot 5000 m2

Door onze ruime voorraad zijn wij in staat snel te leveren. Daarnaast is het mogelijk om een eigen voorraad bij ons onder te brengen. U bespaart opslagruimte in uw eigen bedrijf en kunt daarbij vertrouwen op een zekere levering naar de locatie van uw keuze. Goed verpakken voor levering is essentieel, ook daarin komen wij tegemoet aan uw wensen.

Kortom, wij denken op alle fronten met u mee: bij de vervaardiging van onze producten, de logistieke uitdagingen waar u voor staat, maar bijvoorbeeld ook door de administratieve afhandeling zo in te richten dat deze werkt voor u. Vraag ons naar alle mogelijkheden. Ook buiten kantooruren zijn wij bereikbaar voor onze klanten.